Gepubliceerd op 14 april 2019

 

Begin dit jaar hebben wij, 7 collega’s van 7 hbo’s en universiteiten, de koppen bijeengestoken en een landelijk netwerk opgericht t.b.v. het op maat begeleiden van hoogbegaafde studenten in het hoger onderwijs (HB-HO). Op onze website www.hb-ho.nl kunt u lezen wie wij zijn, en wat onze missie en visie is.

 

Wij hebben via o.a. social media, opleidingen en/of studiedagen gemerkt dat er veel meer mensen uit het werkveld zijn die zich betrokken voelen bij hoogbegaafde studenten in het hoger onderwijs. Daarom organiseren we een InspiratieMiddag.

Het doel van deze InspiratieMiddag is het ontmoeten en het delen van ervaringen en wensen. We willen inventariseren welke topics specifieke aandacht behoeven. Het accent ligt nadrukkelijk op delen en niet op halen. In het najaar zullen we de uitkomsten van deze middag meer uitdiepen tijdens een studiedag.

 

Doelgroep: Iedereen die affiniteit heeft met (het opleiden en begeleiden van) hoogbegaafde studenten in het hoger onderwijs. En daar hoort u bij! Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

 

Informatie over het programma van de InspiratieMiddag en hoe u zich kunt aanmelden leest u in onderstaande bijlage.

Uitnodiging InspiratieMiddag HB-HO
Word – 190,4 KB 887 downloads

Reacties 

Astrid Vlak  a.vlak@windesheim.nl3 jaar geleden 

Dag, ik ben studentenpsycholoog op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik krijg in mijn werk te maken met hoogbegaafde studenten. Ik wil mij graag aanmelden voor de InspiratieMiddag hoogbegaafdheid.
Ik kreeg de uitnodigingsbrief doorgestuurd van Nicole van Aar, betrokken bij de werkgroep hoogbegaafdheid hbo/wo. Graag hoor ik van u of ik er bij kan zijn en waar ik mij dan moet melden 23 mei.

MVG,
Astrid Vlak