Stichting Landelijk Netwerk Hoogbegaafd in het Hoger Onderwijs heeft als doel:

Op maat begeleiden van hoogbegaafde studenten. Dit willen we bereiken door het organiseren van o.a. studiedagen, (lunch)lezingen, workshops, netwerkbijeenkomsten, peerbijeenkomsten voor hb studenten en studentbegeleiders, delen van info en meer... om alle collega's in het hoger onderwijs te ondersteunen, informeren en inspireren.

 

Vacature penningmeester

Wij zijn op zoek naar een penningmeester met affiniteit voor hoogbegaafdheid. Spreekt jou dit aan, kijk dan snel op onze webpagina voor meer info: Wie zijn wij?

Studiedag HB-HO 14 maart 2024

Het programma voor de studiedag HB-HO op Windesheim Zwolle is rond. Voor het programma, aanmelding en betaling zie onderstaande link. De studiedag biedt een unieke gelegenheid om kennis te delen, te netwerken en te leren van experts op het gebied van hoogbegaafdheid in het hoger onderwijs

 

Studiedag HB-HO 14-03-2024

Workshopaanbod 2023-2024

We hebben weer een aantal mooie workshops waarvoor je je kunt aanmelden. Meer info lees je op de pagina activiteiten.  Voor het direct aanmelden kun je op onderstaande aanmeldlink klikken.

aanmeldlink workshops

Tab hoogbegaafdheid op site van hoger onderwijs toegankelijk

Op de site van hoger onderwijs toegankelijk staat nu ook informatie over studeren met hoogbegaafdheid. 

Hoogbegaafdheid | Hoger onderwijs toegankelijk

HB Meetups georganiseerd voor en door studenten!

Sinds kort organiseert een groep studenten laagdrempelige, landelijke bijeenkomsten voor Hoogbegaafden van 18-35 jaar. Ben jij hoogbegaafd? Lijkt het je leuk om ook een keer deelnemen aan een Meet-up voor hoogbegaafden? Kom dan gezellig naar (één van) de volgende meetups: hbmeetups.nl/meetups. Dit mag ook als je studie even op pauze staat. Onder het genot van een drankje kun je hier vrijblijvend andere hoogbegaafden ontmoeten van 18-35 jaar!

www.hbmeetups.nl